Kaikkea sitä ihminen tekee vältelläkseen siivoamista ja ulos lähtemistä. "Siivoanpa akaattien terran." "Voisinpa keittää kahvia." "Ai hei, luonpa sen uuden blogin. Ei sitä kyllä kukaan lue, mutta mitä sitten?"

Tuccaa pitäisi tehdä myös, rastat on kumilenksuilla kiinni, osa jo ihan oikeasti kiinnikin. Se homma on vaan varsin nihkeää ja jäänee taas yöhön. Hienoa mennä aamulla töihin, luulen pomon ehkä tappavan minut. Tai sitten joudun olemaan päivän ne hirveät psykedelia-housut jalassa.

Naisten rintaliiveistä pitäisi muuten tehdä pakolliset. Itken pian verta, jos näen yhdenkin D-kuppisen neitosen ilman utareliivejä. Ei millään pahalla isommat tytöt, mutta se ei ole kovin nätti näky. Etenkään silloin, jos neiti D on päättänyt pukea ylleen kaksi numeroa liian pienen narutopin, joka ei hyvällä tahdollakaan mene edes päälle. Yyh, kylmät väreet juoksee selkää pitkin pelkästä ajatuksestakin.

Mutta ilouutinen: viikonloppu lähestyy ja sen myötä hyvä seura ja halpa humala.

Note to self: Mieti tästä eteenpäin tarkasti mitä suustasi päästelet. "Jos ihminen on sitä mitä syö, minä olen halpa, helppo ja nopea", ei ole lausahdus, joka kannattaa möläyttää julki. Se johtaa vain ongelmiin.

PS. Jaksaako tätä ulkoasua muka kukaan koodailla mieleisekseen? Not.