Näin kesällä keskustelu nais- ja miesihanteista käy kuumana, onhan kaduilla ja rannoilla ties kuinka paljon paljasta pintaa ihailtavana. Mutta millaisia totuuksia kätkeytyy miesten kosteiden päiväunien taakse?

Usean miehen unelmien nainen on kaunis, pitkähiuksinen, pienitissinen ja pyöreäpeppuinen. Hänellä on myös huumorintajua, hän on mukava ja älykäs ja keskustelutaitoinen. Tiikeri makuuhuonessa, mutta sylikissa päivänvalossa.

Sitten kun alamme purkaa tätä samaa suomenkielelle...

Kaunis nainen nyt on selviö. Sellaiset neidot, mitä poseeraa esimerkiksi Voguen kannessa tai automainoksissa, ovat haluttua tavaraa. Moni mies tosin haluaa naisensa olevan päivisin tiukka ja timmi, öisin pehmeä ja pyöreä. Millainen nainen kykenee tällaiseen muodonmuutokseen yhden vuorokauden aikana?

Kaunis nainen on myös miehen egon statussymboli. Mitä timmimpi ja kauniimpi ja seksikkäämpi ja vähäpukeisempi tapaus, sitä enemmän sitä kuljetellaan mukana ja näytetään kavereille. Sellainen nainen sopii hienosti esimerkiksi avoauton koristeeksi.

Kun naisella on miehen mielestä huumorintajua, tarkoittaa tämä sitä, että nainen nauraa miehen vessa- ja pikkukalle-huumorille. Parhaassa tapauksessa nainen itsekin laukoo samanlaisia juttuja ja kaikilla on kivaa.

Mukava nainen on silloin, kun hän on miehelleen mieliksi ja tekee niin kuin mies tahtoo. Epämukava nainen on silloin, kun hän tekee niin kuin itse tahtoo. Ostaa kaupasta esimerkiksi rasvatonta maitoa kevytmaidon sijaan. On siinäkin hirveä narttu naiseksi.

Älykäskin nainen saa olla, mutta ei liian älykäs. Hän ei saa tuntea sivistyssanoja yli kymmentä (mitä tarkoittaa "hibernoida"?), ei tietää enempää kuin kolme kirjailijaa (mauri kunnas, ti-ti nallen äiti ja sit mikä se oli se se...?) ja poliittisista puolueistakin vain porvaripuolueet (mitkä vihreet?). Miehen auton mallin, valmistusvuoden, moottorin tilavuuden ja kaikki muut pienet nippelitiedot hänen tulee tietenkin tietää. Liian älykäs nainen on uhka miehiselle egolle ja voi saattaa raavaan uroon noloon tilanteeseen väläyttämällä jotain, mihin ei löydykään vastausta lehtien lööpeistä tai uusimmasta TM:sta.

Keskustelutaitoinen nainen on monen miehen unelmien täyttymys. Tietyin reunaehdoin...

Keskustelutaitoinen nainen on miehen mielestä silloin, kun mies itse saa valita keskustelunaiheen (esim. autot, tissit, urheilu, tietokoneet ja muut tekniset härpäkkeet, tissit, kalja, tissit, kaverin viimeisin ryyppyilta tai vaikka tissit). Naisen on myös oltava mieluiten mahdollisimman hiljaa ja antaa miehen hehkuttaa. Sillä ei ole väliä kestääkö monologi vartin vai kolme tuntia, keskustelutaitoinen nainen kyllä kuuntelee.

Mutta onneksi osalle miehistä riittää, että nainen on vain alasti ja tuo kaljaa. Kaikki tissien mukana tuleva on vain oheistuotteita. Vähän kuin hyvin varustellut turvatyynyt.