Uroskoiran omistajalla voi olla paljon sanottavaa nartuista. Minulla ainakin on.

Kun tässä on pari päivää tuota nuoren, viriilin miehen ja hieman vanhemman, rauhallisemman neidin yhteiseloa seuraillut, voi todeta yhden asian. Naiset ovat aivan hirveitä ja todellakin vittumaisia narttuja. Jokainen meistä jalkojen lukumäärään ja karvoituksen tiheyteen katsomatta.

Kuinka moni tunnustaa omaavansa ainakin osan seuraavista piirteistä?

Miehen on sopivaa lähennellä vain tietyissä, tarkoin määritellyissä tilanteissa sillä edellytyksellä, että tuulen suunta ja nopeus, ilmankosteus, planeettojen järjestys, maan kulma aurinkoon nähden ja maaperän kaltevuus ovat juuri oikein. Muussa tapauksessa mies saa tulikiven katkuisen äkkilähdön usein varsin kuuluvan pään aukomisen kera. Nainen itse sen sijaan omaa täydet valtuudet lähennellä ketä haluaa, milloin haluaa ja miten haluaa. Etenkin leikillään tai ärsyttääkseen.

Miehet ovat yleisesti munapäitä tai ainakin omaa etuaan tavoittelevia idiootteja. Ja he käyttäytyvät aina jotenkin huonosti. Nainen sen sijaan osaa olla oikea pikku prinsessa ja suorastaan hurmaavan ihana ja rakastettava. Jos hän katsoo siten saavuttavansa jotain haluamaansa. Muuten nainen on oikea pieni tai vähän isompi raivotar ja kylvää ympärilleen parhaansa mukaan tuhoa ja kuolemaa, jos siltä tuntuu.

Naiselle ei ole sopivaa sanoa, että hän on läski. Se on itse asiassa suurin mahdollinen loukkaus. Onhan tuo meidänkin neiti vähän tukeva, mutta hän itse ei sitä tunnu huomaavan. Fysiikan lakeja uhmaavat balettiliikkeet ja muut liikeradat ovat muka suotu kaikille meistä, jopa näille ei niin siroille keijuille. Mitä väliä, jos esim. sohva tai kevytrakenteisempi toveri on vaarassa musertua.

Ehkä viimeisin, mutta ei suinkaan vähäisin huomio näiltä parilta päivältä: Nainen saa pitää (ja syödä) kaiken mitä löytää, mutta mies sen sijaan on ensisijaisesti pakotettu luovuttamaan kaikki löytönsä, aarteensa ja herkkunsa naiselle, jos tämä ilmestyy apajille kesken kaiken ja ilman mitään osuutta miehen sen hetkiseen riemun kohteeseen.

Nyt on pakko minunkin todeta: Naiset!

Tai siis, nartut.