Eikä maailmanloppu ole vieläkään tullut. Tunnen itseni petetyksi. Intternets toimii, Big Brother, Idols ja Huuma eivät ole aiheuttaneet joukkoitsemurhia, autot eivät lennä eikä Marsiin ole perustettu siirtokuntaa. Vastaukseen "42" ei ole esitetty vedenpitävää kysymystä ja humalaa seuraa yhä krapula.

Näemmä vuosi 2008 ei ole vielä muuttanut mitään.

Mitä tulee siihen, kuinka vuoden vaihtumista satuttiin tällä kertaa juhlimaan, niin mainittakoon, että humala oli laimea, baari surkea ja seura välttävää. Tinasta voi puhua ainoastaan olotilana, ei ennustusvälineenä. Tulevaa vuotta koskeva lupaukseni oli tarkoin harkittu ja koko sydämellä annettu: en aio lisääntyä vuonna 2008. Olisihan sitä voinut luvata vaikka maailmanrauhaa, laihduttamista, lävistysten pois ottamista, opintoihin panostamista tai toisten ihmisten huomioon ottamista, mutta pah. Tuosta lisääntymättömyydestä on varmasti hyötyä suuremmalle osalle ihmistä kuin yhdestäkään muusta asiasta, mitä olisin voinut luvata.

Nyt, kun raketit on ammuttu, nakit ja perunasalaatit syöty, skumpat juotu ja vuoden ensimmäisen päivän mukanaan tuomasta katumuksesta on selvitty, niin on hyvä keskittyä tekemään kaikkea sitä, mitä viime vuonna ei ennättänyt, muistanut tai saanut.

Myöhäiset hyvät uudet vuodet siis ja pidetään ne housut matkassa jatkossakin!